”Luk julefreden ind”

søndag d. 9. december kl. 16 i Lønstrup kirke

 

I år er det ellevte gang, julefreden en søndag i advent vil blive lukket ind med en halv time med sang.

   I år vil repertoiret være traditionelle julesalmer og sange med et strejf af gospeltoner, sunget enstemmigt eller flerstemmigt, nogle a capella andre til akkompagnement.

   Kirkens organist, Anders Barfoed, vil akkompagnere på klaver og orgel og vil selv spille et lille julemedley på fløjte. Lars Jakobsen, Lønstrup Musik, vil ligeledes akkompagnere på guitar til nogle af sangene.

   De tre øvrige medvirkende er kirkesangeren, Jytte Damtoft Jakobsen, og kirkesangerafløserne Margit Ravgård Christiansen og Helen Lykkegaard Lauritsen. Kirketjener Laila Tronsen vil stå for stemningsfuld lyssætning med kun levende lys til at lyse den ellers mørklagte kirke op.

   Oplevelsen er gratis og er organistens og kirkesangernes hilsen med ønsket om en glædelig jul til alle.

   Umiddelbart forud for ”Luk julefreden ind”, mere præcist kl. 15.30, er der tårnfortælling i rummet over orgelrummet i kirkens tårn. Her er alle også velkomne.


 

Løver af så mange slags

 

 Musik-

Musikgudstjeneste  Lønstrup kirke tirsdag  den 5. marts  kl. 19.30

 

 

 Rovdyr, dyrenes konge, symbol for både det dyriske, dæmoniske og den ophøjede værdighed. Løven optræder sådan i sagn og myter og den almindelige bevidsthed. Dobbelttydig.

   Således også i Bibelen, hvor dobbeltydigheden ikke blive mindre.

   Forfølg løvens spor og vær parat til at overraskes af det uventede i musikgudstjenesten, der ud over de sædvanlige led (bøn, tekstlæsning, prædiken og fællessang osv.) vil byde på musikalske indslag på orgel og andre instrumenter ved Anders Barfoed og Torben Warncke, samt korsang ved Sognekoret, naturligvis også under ledelse af Torben Warncke.

   Bliv ikke forbavset over at opleve musik fra både Narniafilmene, ”Løvernes Konge” og en hel del mere.

   Efter gudstjenesten bydes der på kaffe/te og en småkage i våbenhuset.

På sangens vinger

 

Musikalsk Soiré 

 

Sognegården torsdag den 14. marts kl. 19.30

 

Kom og syng med, når Anders Barfoed og Torben Warncke festligt spiller til og synger for på en række sange, sal-mer og viser, som alle kan have glæde af at synge med på. Der vil blive spillet musik på klaver, fløjte, harmonika, ukulele og guitar.

   Repertoiret vil med afsæt i foråret række fra veltjente slagnumre fra Højskolesangbogen og salmebogen til elskede sange fra populærmusikken.

   Alt sammen vil blive knyttet sammen af små, oplysende og/eller anekdotiske introduktioner.

   Der kan købes øl, vin og vand, som man kan sidde og nyde med lidt snacks ved bordene, mens der bliver sunget og fortalt.

   Fri entré.


 

SVMPastorat | | 9800 Hjørring | Tlf.: 98968045