Luk julefreden ind”

søndag d. 8. december kl. 16-16.30

 

I år vil repertoiret for det traditionsrige arrangement hovedsageligt bestå af genbrug af julesalmer og -sange fra tidligere år. Enkelte nye indslag vil dog også indgå. Der veksles mellem enstemmig og flerstemmig sang, noget til akkompagnement, andet uden.

   Kirkens organist, Anders Barfoed, vil akkompagnere på klaver og orgel og vil selv spille et lille julemedley på fløjte. Lars Jakobsen, Lønstrup Musik, vil ledsage flere af sangene på guitar.

   De fire øvrige medvirkende er kirke-sangeren og kirkesangerafløserne i Skallerup, Vennebjerg og Lønstrup: Jytte Damtoft Jakobsen, Margit Ravgård Christiansen, Helen Lykkegaard Lauritsen og Marianne Madsen.

   Kirketjeneren, Laila Tronsen, vil sørge for stemningsfuld lyssætning med kun levende lys i kirkerummet.

                  

Kl. 15.30, umiddelbart forud for ”Luk julefreden ind”, er der tårnfortælling i etagen over orgelrummet i kirkens tårn. Her er alle også velkomne.  

Julekoncert i Skallerup kirke

tirsdag d. 10. dec. kl. 19.30

 

Den traditionsrige julekoncert vil også i år have et repertoire, som spænder vidt.

   Der kommer til at indgå både instrumentale indslag, nyere rytmiske korsatser samt bl.a. musik fra Johann Sebastian Bachs Juleoratorium. Desuden vil der naturligvis være mulighed for, at alle selv kan få aktiveret stemmebåndet ved afsyngelsen af de fællessange og -salmer, der helt selvfølgelig også hører med.

   Medvirkende er foruden organist Anders Barfoed og Sognekoret under ledelse af Torben Warncke også ”Luk julefreden ind”-ensemblet (se i spalten her ved siden af).

   Der er fri entre, og kaffen (med brød til), som alle er velkomne til at følge med over til i Sognegården efter koncerten, er ligeledes gratis.

SVMPastorat | | 9800 Hjørring | Tlf.: 98968045