På sangens vinger

 

Musikalsk Soiré

Sognegården onsdag den 17. oktober kl. 19.30

  

Kom og syng med, når kirkens glade spillemænd, Anders Barfoed og Torben Warncke, spiller op og synger for på en række sange, salmer og viser, som alle kan have glæde af at synge med på. Der vil blive spillet musik på klaver, fløjte, harmonika, guitar og ukulele.

 

   Repertoiret vil strække sig fra kendte slagnumre i Højskolesangbogen og salmebogen til sange fra bl.a. revyer … forventeligt vil også her i 50-året for ”1968” et par protestsange snige sig ind. Alt sammen knyttet sammen af små, oplysende og/eller anekdotiske introduktioner.

 

   Alle kan være med uanset hvilken sangstemme, man måtte være blevet udrustet med.

 

 

    Der kan købes øl, vin og vand, som man kan nyde med lidt snacks ved bordene, mens der bliver sunget og fortalt.
 

 Fri entré.
Kørsel med kirkebil kan bestilles
 

Tirsdag den 30. oktober 
Musikgudstjeneste i Lønstrup kirke kl. 19.30:


West Side Story
- eller Øst for PARADIS - og tilbage 

Efter at der i den gamle myte om mennesket (på hebraisk ”adam”) er fortalt om, hvordan menneskenes børn fordrives til et sted østen for Eden, er det første, der fortælles, om et brodermord, et overgreb i en relation, hvor ellers kærligheden skulle råde. Hvor ofte har da ikke også altid splittelsen, striden, uforsonligheden mellem mennesker været et ulykkeligt grundvilkår i den verden, vi kender.

   Ind i den strid fortæller evangeliet historien om en tredje bror, der sætter alt ind på at bane en ny vej mellem bror og bror, menneske og menneske, himmel og jord … en vej tilbage til det tabte Paradis.

   Musikgudstjenesten vil gennemspille dette tema i tekst og musik, menighedssang og korsang, bl.a. med kendte numre fra musicalen West Side Story, hvis komponist, Leonard Bernstein i år ville kunne være fyldt 100 år.

  Sognekoret medvirker under ledelse af Torben Warncke, der også på anden vis bidrager musikalsk, ligesom naturligvis vores organist, Anders Barfoed vil gøre det på orgel og andre instrumenter.

   Efter gudstjenesten er der kaffe/te/juice og et stykke kage i tårnrummet.

  Der er mulighed for at bestille kørsel med kirkebilen til musikgudstjenesten.

SVMPastorat | | 9800 Hjørring | Tlf.: 98968045