00

FANGEKORET

fra

Vridsløselille
Statsfængsel

 

Koncert i Lønstrup kirke

søndag den 17. august kl. 14

Koret, der har taget Danmark med storm, optræder med sange, korets medlemmer selv har skrevet, gospelsange og fællessange. De fortæller desuden om korets virke og om livet bag fængslets mure.


Fangekoret ledes af fængselskirkens organist, Louise Adrian.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel i Lønstrup, hvor der kan købes billetter fra onsdag den 11. juni. Billetter kan ligeledes fra den 11. juni købes hos Super Spar-købmanden i Lønstrup.

Entre: kr. 125.

I den udstrækning, der er billetter tilbage, kan de købes ved indgangen umiddelbart forud for koncerten.


Ronja Røverdatter og alle os andre røvere

Musikgudstjeneste med sideblik til Astrid Lindgren

Lønstrup kirke onsdag den 5. nov. kl. 19.30

 Astrid Lindgrens bog ”Ronja Røverdatter” er en bog om livet og mennesker, om det, der kan skille, og det der forener, om håb og tro, had og kærlighed, sorg og glæde – kort sagt om alt det, der dybest rører vores hjerte.

På den måde er det også en bog om os selv som mennesker, og om det, vi hele tiden bliver konfronteret med, når vi i kirken er samlet om tekster fra en meget ældre bog, om fælles afsyngelse af salmer og om prædiken og bøn.

Det vil i musikgudstjenesten den 5. november alt sammen blive forsøgt forenet i en samlet mosaik, hvor Friskolen Skallerups sammenspilshold under ledelse af Mads Weigelt og Sognekoret under ledelse af Hanne Storm vil levere hver deres bidrag til musikken og sangen, som hele menigheden naturligvis også vil have mulighed for tage del i.

Efter gudstjenesten bydes  der på juice, kaffe og te med  småkager i våbenhuset.

Fri entré.

SVMPastorat | | 9800 Hjørring | Tlf.: 98921190