Orgelmusik i Lønstrup kirke

 

Igen i år bliver der en række orgelaftener, som man kan dumpe ind til med sommerdagens indtryk i sindet.

 

Torsdag den 5. juli kl. 20-20.30: Organist Claus Bach Nielsen, Løkken kirke

 

Torsdag den 12. juli kl. 20-20.30: Organist Søren Rasmussen, Abildgård kirke, Frederikshavn

  

Torsdag den 19. juli kl. 20-20.30: Organist Vagn Egon Jørgensen, Brejning og Gauerslund kirker, med organistens døtre som gæstesolister

 

Torsdag den 2. august kl. 20-20.30: Organist Anne Lindhardt Toft, med sønnen Esben på valdhorn

Brass on Bikes 2018

Royal Danish Brass

Sommerkoncert i Lønstrup kirke

tirsdag den 24. juli kl. 19.30

 

For fjerde år i træk stævner det danske blæserensemble par excellence, Royal Danish Brass, ud i det danske sommerland – på cykel! – og med et spændende og iørefaldende program i bagagen med musik fra renæssancen, barokken, klassikken, romantikken og naturligvis også vor tid. Ja, sågar de 3000 år gamle klenodier, bronzealderlurerne – dog kun i kopi – bliver bragt til live i mo-derne musikalsk iklædning. Derudover halsbrækkende og virtuose solopræstationer på piccolotrompet og tuba.

   Royal Danish Brass blev grundlagt i 1977 af fire dengang unge messingblæsere i Det Kongelige Kapel. Ensemblet kan således i år fejre sit 41 års jubilæum.

   Gruppens absolutte senior, basunisten Keld Jørgensen, var initiativtageren og en af grundlæggerne dengang. Det er også ham, der har arrangeret såvel turen som den musik, man kan opleve ved koncerterne.

 

I løbet af ugen optræder de fem musikere – og cyklister – ved syv koncerter og cykler 400-500 kilometer, alt afhængig af vind og vejr.

 

Den 24. juli kommer de til Lønstrup, og vi glæder os til at opleve dem og deres musik.

 

Koncerten arrangeres af Mårup Sogns Menighedsråd i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel i Lønstrup.

 

Billetter á 125 kr. kan fra den 1. juni købes hos Sparkøbmanden i Lønstrup og Sparekassen Vendsyssel, Lønstrup. Evt. ikke solgte billetter, kan købes ved indgangen.

 

 

SVMPastorat | | 9800 Hjørring | Tlf.: 98968045