LØNSTRUPKORET

i Lønstrup kirke

 

onsdag den 27. juli kl. 20

 

Koret fremfører en række kendte og elskede sange, og ikke mindst bliver der også traditionen tro sunget en række sange, som alle kan synge med på. Fri entre. Alle er velkomne. 

Orgelmusik

i Lønstrup kirke

 

torsdag den 28. juli kl. 20-20.30

 

Organist Flemming Dreisig, Vor Frue kirke, Aalborg

Der er fri entre.

 

SOMMERKONCERT 
i SKALLERUP KIRKE

 

Torsdag den 11. august kl. 19.30

 

 

Tine Lilholt, fløjte

Søren Rasmussen, orgel

 

Efter en forhåbentlig god sommer står vi overfor de sidste lyse nætter og hjemrejse for de fleste sommerturister. Det skal ikke afholde aftenens duo for at præsentere et rigt varieret program med kendte klassiske komponister og en perlerække af populære melodier inden for den fremragende kombination fløjte og orgel.

   Programmet byder bl.a Air af J.S. Bach, Våren af Grieg, Tågen letter af Carl. Nielsen, Salut D’amour af Elgar. Desuden af Händel og Carl Ph. Bach,  søn af den store Johann Sebastian.

  

   Tine Lilholt og Søren Rasmussen har et flerårigt samarbejde bag sig med mange koncerter i Nordjylland bl.a i Børglum Klosterkirke, hvor duoen står for at skulle indspille en turistvenlig cd med kendte klassikere.

   Organist Søren Rasmussen vil spille orgelmusik af bl.a. Samuel Sebastian Wesley og Hans Matthisson Hansen. Sidstnævntes værk bliver en række humoristiske variationer over den engelske nationalsang: God save the Queen.

 

Entré: 75 kr. Børn under 14 år gratis.

Billetsalget åbner en halv time

før koncerten
 

LØNSTRUP

LØNSTRUP KIRKE

 

SANGEREN

JESPER

LUNDGAARD

 

 

Tirsdag den 16. august kl. 19.30


Sangeren Jesper Lundgaard, der er en af
landets mest populære sangere, kendt bl.a. fra den danske musicalscene, be-høver næppe nogen nærmere præsentation. Jesper Lundgaard formår at for-midle sang og tekst, så tilhørerne føler sig løftet og taget med.

 

Jesper Lundgård bliver akkompagneret af den enestående pianist Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver, der tidligere har akkompagneret flere andre kunstnere i Lønstrup kirke.

  

Koncerten arrangeres i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel i Lønstrup

Der kan købes billetter i Sparekassen og hos Super Spar i Lønstrup fra onsdag den 8. juni.

Entre: kr. 135.

I den udstrækning, der måtte være billetter tilbage, kan de købes ved indgangen umiddelbart forud for koncerten.

 

KONCERT

KONCERT I LØNSTRUP KIRKE

 

 

HJØRRING

KAMMERKOR

  

Søndag den 25. september

kl. 19.30.

 

Sensommerkoncert med især dansk, men også skandinavisk og engelsk kormusik under overskriften "Blomster og sommerluft". Værker af bl.a. Carl Nielsen, Frederik Rung og Svend S. Schultz. Smukke engelske satser; bl.a. Benjamin Brittens ”The Evening Primrose”, der handler om blomsten natlys, som kun blomstrer en enkelt nat.

Koret består af 25 sangere fra det nordlige Vendsyssel og dirigeres af orga-nist Anne Mette Vennegaard. Korets repertoire er dansk og nordisk kormusik samt danske sange og salmer. Koret har endvidere i samarbejde med Ensemble Zimmermann opført en række store korværker, bl.a. Händels Messias og Bachs Juleoratorium.

Entré: kr. 75


 


 Musikgudstjeneste i Lønstrup kirke

 9. november kl. 19.30
 
Lige for lige / Noget for noget
– eller : Nåde over nåde?

 
Med afsæt hos William Shakespeare, der døde i 1616, men som i sine skuspil behandlede evigt aktuelle eksistentielle spørgsmål, vil gudstjenesten komme til at bestå af en mosaik af bibellæsning, Shakespearetekster, bønner, musik og kor- og fællessang.  
   Sognekoret medvirker.
   Desuden guitaristerne Sofie Justesen og Rasmus Bang Baadsgaard
   Efter gudstjenesten serveres der kaffe/te/juice med engelske småkager i tårnrummet.

 
SVMPastorat | | 9800 Hjørring | Tlf.: 98968045