”Luk julefreden ind” i Lønstrup kirke

søndag d. 1o. december kl. 16

 

I år er der tale om et jubilæum, når julefreden  den 10. december kl. 16  for tiende gang ”bliver lukket ind” en af adventssøndagene, denne gang under overskriften "Global jul".

   Der bliver både enstemmigt og flerstemmigt fremført sange af udenlandsk oprindelse, nogle på originalsproget, andre med dansk tekst, nogle med og andre uden musikalsk ledsagelse. For musikken står på orgel, klaver og fløjte organist Anders Barfoed og på guitar Lars Jakobsen, Lønstrup Musik. Sangene bliver sunget af kirkesanger Jytte Damtoft Jakobsen og kirkesangerafløserne Margit Ravgård Christiansen og Helen Lykkegaard Lauritsen.

   Kirketjeneren, Laila Tronsen, vil stå for den stemningsfyldte lyssætning med udelukkende levende lys.

   Oplevelsen er gratis og må betragtes som de ansattes hilsen med ønsket om en glædelig jul til alle.

   Umiddelbart forud for ”Luk julefreden ind”, mere præcist kl. 15.30, er der tårnfortælling i rummet over orgelrummet i kirkens tårn. Her er alle også velkomne. Se herom under arrangementer for børn!


 

Julekoncert i Skallerup kirke

 tirsdag d. 12. december kl. 19.30


Den traditionsrige julekoncert vil også i år foruden fællessang,
orgelmusik og korsang ved Sognekoret byde på indslag med ”Luk julefreden ind”-ensemblet (se nednfor) samt solosang af Jytte Damtoft Jakobsen og Anders Vestergaard.

   Selvstændige musikalske indslag og akkompagnement ved Anders Barfoed på orgel, fløjte og klaver samt Torben Warncke, ligeledes på klaver.

   Der er fri entre, og kaffen (med brød til), som alle er velkomne til at følge med over til i Sognegården efter koncerten er gratis.

   Der kan bestilles kørsel med kirkebilen.


 

SVMPastorat | | 9800 Hjørring | Tlf.: 98968045