00

Orgelmusik i Lønstrup kirke

Torsdag den 24. juli, kl. 20-20.30

Organist Lars Colding Wolf, Hjørring

Der bliver spillet et blandet program.

Fri entre 

Sommerkoncert i Skallerup kirke

tirsdag den 12. august kl. 19.30

 

Med organist Søren Rasmussen og trompetist Frank Hejslet.


Denne aften hvor sommeren går på hæld, og de lyse nætter er forsvundet, er der igen mulighed for at få lys i sindet, når Frank Hejslet og Søren Rasmussen spiller.

   For to år siden, da de to musikere sidst gav koncert i Skallerup, var kirken rigtig godt besøgt. Vi håber det samme bliver tilfældet igen i år.

   Programmet vil hovedsagelig bestå af barokmusik, af Händel, Purcell og Bach, der passer fortrinlig til denne duo og ikke mindst til det fremragende restaurerede barokorgel i Skallerup kirke.

   Koncerten byder dog også på nyere musik, af Elgar og herrerne fra ABBA samt fra "Les Miserable" (Bring him home.  Nummeret har senest igen gået sin sejrsgang med Stig Rossen på Aarhus teater).

   Der bliver også lejlighed til at røre stemmerne i de to indlagte fællessalmer, som har sensommeren som tema.

    Der opkræves ved indgangen en beskeden entré på 50 kr. for voksne.   

   Børn har gratis adgang.

FANGEKORET

fra

Vridsløselille
Statsfængsel

 

Koncert i Lønstrup kirke

søndag den 17. august kl. 14

Koret, der har taget Danmark med storm, optræder med sange, korets medlemmer selv har skrevet, gospelsange og fællessange. De fortæller desuden om korets virke og om livet bag fængslets mure.


Fangekoret ledes af fængselskirkens organist, Louise Adrian.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel i Lønstrup, hvor der kan købes billetter fra onsdag den 11. juni. Billetter kan ligeledes fra den 11. juni købes hos Super Spar-købmanden i Lønstrup.

Entre: kr. 125.

I den udstrækning, der er billetter tilbage, kan de købes ved indgangen umiddelbart forud for koncerten.


Ronja Røverdatter og alle os andre røvere

Musikgudstjeneste med sideblik til Astrid Lindgren

Lønstrup kirke onsdag den 5. nov. kl. 19.30

 Astrid Lindgrens bog ”Ronja Røverdatter” er en bog om livet og mennesker, om det, der kan skille, og det der forener, om håb og tro, had og kærlighed, sorg og glæde – kort sagt om alt det, der dybest rører vores hjerte.

På den måde er det også en bog om os selv som mennesker, og om det, vi hele tiden bliver konfronteret med, når vi i kirken er samlet om tekster fra en meget ældre bog, om fælles afsyngelse af salmer og om prædiken og bøn.

Det vil i musikgudstjenesten den 5. november alt sammen blive forsøgt forenet i en samlet mosaik, hvor Friskolen Skallerups sammenspilshold under ledelse af Mads Weigelt og Sognekoret under ledelse af Hanne Storm vil levere hver deres bidrag til musikken og sangen, som hele menigheden naturligvis også vil have mulighed for tage del i.

Efter gudstjenesten bydes  der på juice, kaffe og te med  småkager i våbenhuset.

Fri entré.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite