Kirkemusikalsk Legestue i Skallerup kirke

 

Kirkemusikalsk Legestue i Skallerup kirke er et tilbud til dagpleje-, vuggestue- og børnehavebørn. Børnenes forældre er også velkomne til at deltage.

   Børn i tilsvarende alder, som ikke er i vuggestue, dagpleje eller børnehave, kan ligeledes deltage – sammen med deres forældre.

   Den musikalske legestue bliver ledet af organist og musikpædagog Lene Rom Frederiksen og finder sted på en række mandage hen over efteråret. Hver gang fra kl. 9.15 til kl. 10.

   Mere præcise oplysninger om datoer foreligger først senere. Disse oplysninger vil kunne indhentes på tlf. 20 41 85 98 hos Jytte Jakobsen, der også vil kunne besvare andre spørgsmål om den kirkemusikalske legestue.Mødregruppe/babytræf i Sognegården ved Skallerup kirke
 
Nybagte mødre og deres børn (samt de smås større søskende) har gennem mange år kunnet samles i Sognegården ved Skallerup kirke. I det seneste års tid har det været hver mandag fra kl. 9.30 til kl. 12.
   I nogle måneder har det imidlertid – som følge af det lave børnefødselstal i sognene – været meget småt med fremmødet, hvorfor tilbuddet i praksis har ligget i dvale. Men forhåbentligt dukker, der snart nye op, der har lyst til at være med.
   Yderligere information kan fås ved henvendelse til Jytte Jakobsen, tlf. 20 41 85 98.
   Man kan også læse mere på Face-book: Mødregruppe/babytræf i Skallerup.
   Deltagelse er gratis. Dog betales der kr. 10,- for kaffe.
SVMPastorat | | 9800 Hjørring | Tlf.: 98968045