OBS!!!!
Historisk rundvisning ved Skallerup kirke 
onsdag den 13. kl. 19.00 er desværre aflyst pga. sygdom!


 
SOMMERKONCERT MED KRISTIAN & TINE LILHOLT
I LØNSTRUP KIRKE


De 2 Lilholt søskende Kristian og Tine spillede for første gang i Lønstrup Kirke sidste sommer.

To udsolgte koncerter på samme eftermiddag/aften. Det var en helt igennem skøn og berigende musikalsk oplevelse, som vi hellere end gerne tilbyder igen denne sommer.

Det bliver onsdag d. 6. juli kl. 19.30

Kristian Lilholts varme og vedkommende 'menneskemusik' er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde, Danmark kan byde på i øjeblikket. Kristian & Tine Lilholt akkompagneres af Lasse Jørgensen (bas, slagtøj) og Frede Panduro (div. guitarer), og sammen er de i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af både sangene og instrumentalmusikken.

Kristian Lilholt har gennem en lang karriere holdt et højt, højt kompositorisk niveau gennem mange udgivelser i eget navn inkl. de store tværkunstneriske projekter LAND og STILLE FLYDER LIVET - og så har han også leveret musikken til mange af broderen Lars Lilholts største hits.

Vi kommer rundt i hele paletten ved denne koncert, og repertoiret udvælges med stor respekt for kirkerummet. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: kommunikation i øjenhøjde - musik med højt til loftet.

Billetter a kr. 225 kan ligesom sidste år købes via mobilpay hos Inge Pyndt - 61303432

https://www.kristianlilholt.dk/